Cégek

Gourmet ajándékcsomag karácsonyra cégeknek

Gourmet ajándékcsomag

Az ünnepi ajándékozáshoz keres ötleteket? Egy gourmet ajándékcsomagnak minden üzleti partner és kolléga örülni fog az Culinaria Italia-ból.

Egy prémium ajándékcsomag karácsonyra soha nem rossz ötlet. Szeretné az idei karácsonyra meglepni a kollégáit, üzlettársait, klienseit olyan céges ajándékkal, ami azt üzeni, hogy mennyire nagyra értékeli őket? A céges ünnepi ajándékban megvan az a lehetőség, hogy finomságokat ajándékozzon. Egy olasz ajándékcsomag tökéletes választás.

A Culinaria Italia ajándékcsomagjainak bőséges kínálata várja, amit egyszerűen tud a webshopból megrendelni. Innentől már csak át kell adni, el kell küldeni az ünnepi meglepetést az érintetteknek. Mi kerüljön a csomagba? Ez attól is függ, hogy ki mennyire szereti az olasz ételeket. Tészta rajongónak keres meglepetést vagy édesszájút szeretne megajándékozni, esetleg a nemes italok rajongójának választana ajándékot?

A gourmet ajándékcsomagot azoknak ajánljuk, akik az igényes ajándékra kívánnak költeni, szeretnének befektetni a céges meglepetésbe. Az eredeti, olasz termékek Itália esszenciáját csempészik a hideg hazai télbe és egyúttal az ünnepi asztalra is kitűnően illenek. A citrusos limoncello vagy a grappa válogatás koccintásra termett, de az édes ízek is szerephez jutnak a tradicionális, olasz panettone aszalt gyümölcsben gazdag falatjaiban, egy csepp szicíliai lekvárral megbolondítva. A nagyvonalú ajándékok híveinek is van ötletünk, válogasson több részes, mutatós ajándék kosarainkból!

Az olasz ajándékcsomag garantáltan sikert arat, mert válogatott finomságokat rejt, eredeti, olasz, luxus termékekből. Az Olaszbolt Kft. kínálata a www.olaszbolt.hu webcímen,  az itt található webáruházban elérhető. Rendelje meg időben a céges karácsonyi ajándékot, amit büszkén nyújthat át bárkinek, akit biztosítani szeretne a megbecsüléséről és kellemes ünnepeket kívánni neki!

A Mammut Bevásárlóközpontban az üzletünkben több, mint 2000 termék várja a vásárlókat, az igazi Olaszboltban. A bolt termékeiről érdeklődjön a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén, a 06-30-348-11-10, 06-30-348-18-28 telefonszámokon vagy az info@olaszbolt.hu email címen!