Kreatív

Gyerekzsúrok szervezése születésnapra

gyerekzsúr megszervezése

A születésnapi gyerekzsúr szervezés nem könnyű feladat. A szórakoztató programok, az étkeztetés, a terembérlés, az időpont egyeztetés, a tematikus dekoráció miatt stresszes és időigényes lehet. Mi azonban erre szakosodtunk, az AS Játékvilág már rengeteg szülőnek segített a születésnapi gyerekzsúr megszervezésében! Profi segítséget kérni rengeteg előnnyel jár, nem csak a résztvevők, hanem a szülők számára is.

1. A szervezés szorosabb időgazdálkodást, sok erőfeszítést és szabad órát igényel, és a partin talán túl elfoglalt lesz, hogy élvezni tudja gyermeke nagy napját! Mi, gyerekzsúr szervezőként tudásunkkal és tapasztalatainkkal segítjük az idő és költségvetés optimalizálását a tervezés során, miközben az esemény összes részletét is kézben tartjuk. Így Ön összpontosíthat arra, hogy gyermekeivel együtt szórakozzon.

2. A tematika mindig probléma, mert adott téma, figura köré szervezni az eseményt sok kelléket igényel és rengeteg kreativitást. Legyen az Jégvarázs, Star wars, tündérek, szuperhősök, kalózok, cirkusz, unikornisok, Verdák, Barbie, stb.), a játékokat, szórakoztató elemeket, kreatív programokat a kívánalmakhoz igazítjuk.

3. A dekoráció beszerzése is hosszadalmas lehet, de nekünk gyerekzsúr szervezőként több a lehetőségünk és az ilyen irányú tapasztalatunk, úgyhogy szívesen segítünk a díszítéstől egészen a köszönőajándékok beszerzéséig mindenben.

A születésnapi zsúrok szervezése nem mindennapi megmérettetés és fáradság lehet a szülőknek, amennyiben nem teszik ezt a terhet a mi vállunkra! Az AS Játékvilágban minden gyerekzsúr szervezési feladattól megszabadítjuk, felejthetetlen élményt szerzünk a kicsiknek és különböző programjainkkal lehetőséget adunk az egyedi igényekre szabott műsor rendelésre.

www.asjatekvilag.hu weboldalra kattintva részletesen is informálódhat a születésnapi zsúrokról gyerekeknek, és megismerkedhet egyéb, szervezett programjainkkal is. Felkeltettük érdeklődését? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-576-2321-es és a +36-20-935-4077-es telefonszámok egyikén, illetve az areviczky@asjatekvilag.hu, valamint a dperlaki@asjatekvilag.hu e-mail címen, és bízza ránk a születésnapi zsúrok szervezését!