Ipar

Tagex mezőgazdasági görgősláncokkal az optimális erőátvitelért!

mezőgazdasági görgősláncok

Gazdálkodás és mezőgazdaság sem létezhet kisebb nagyobb mezőgazdasági gépek nélkül. Legyen az betakarítás vagy bálázás, órákat nyerhet a megfelelően működő gépekkel, ezért fontos, hogy támogassa a berendezések mechanikai igényeit jó minőségű mezőgazdasági görgősláncokkal!A tartósság és teljesítmény kulcsfontosságú, de kopó alkatrészekről lévén szó, a terhelés óhatatlanul megköveteli a rendszeres karbantartást és az alkatrészpótlást. Az elhasználódást nem lehet megelőzni, a láncok egy idő után nyúlni és kopni is elkezdenek, az elöregedést pedig teljesítményromlás kíséri! A mezőgazdaságban főként nyújtott osztású görgősláncokat használnak, a nagyobb tengelytávolság áthidalására, melyek ismertetője, hogy csaptávolságuk a normál osztású mezőgazdasági görgősláncok osztásának kétszerese.

Ön is olyan mezőgazdasági görgősláncokat keres, melyek a szigorú előírásoknak megfelelően megakadályozzák a törmelék felhalmozódást, igazodnak a hőmérsékletváltozáshoz, átfogó tesztelésen és minőségellenőrzésen esnek át? A Tagex Hungária Kft. mezőgazdasági görgőslánc kínálatában cikkszámos komplett magfelhordó és ferdefelhordó láncokat is talál az eredetivel megegyező minőségben! Bennünk megbízhat, mi ismerjük a görgősláncokat! Cégünk 1996 óta szolgálja ki megrendelőit többek között görgősláncokkal, lánckerekekkel, ipari ékszíjakkal és mezőgazdasági görgősláncokkal is. Láncaink a következő márkájú gépekkel kompatibilisek: John Deere, Fortschritt, Deutz Fahr, CLAAS, Case, New Holland, Massey Ferguson, Laverda.

Gépeinek költséges felújítását elkerülheti, ha megfelelő, edzett mezőgazdasági görgősláncokat választ termékkínálatunkból kedvező áron!

Magyarországi és németországi raktáraink felkészülten várják a megrendeléseket, legyen szó speciális görgősláncokról, gumilánctalpakról, klasszikus és fogazott ékszíjakról, lánckerekekről vagy mezőgazdasági görgősláncokról! Bővebb információért látogasson el a www.tagex.hu weboldalra, hívja a 06-74-413-429-es telefonszámot vagy írjon a tagex@tagex.hu e-mail címre!