Vállalkozás

Adótanácsadás – járjon jobban!

adótanácsadás

Az adótanácsadás az adózók adókötelezettségeinek teljesítésében nyújt hathatós segítséget. Mivel adózni minden évben kell, és nem mindegy, hogy mennyit, érdemes igénybe venni egy adótanácsadó szolgáltatásait, mert a bevételeinktől függően komoly összegeket takaríthatunk meg a segítségével.

Az adótanácsadás a költségvetési kapcsolatokhoz tartozó bevallások készítését és ellenőrzését, a bevallásokhoz kapcsolódó számviteli feltételrendszer ellenőrzését, adózási vélemények és kérelmek készítését, adóhatósági eljárások során beadványok készítését, véleményezését, adókockázatok felmérését és a csökkentésére vonatkozó tanácsadást jelenti. Vállalkozások, egyéb jogi és nem jogi személyek esetében azok alakulásával, átalakulásával, működésével és megszűnésével kapcsolatos, az adózást érintő tanácsadás, valamint a vállalkozásra, vagy annak egyes részterületeire, illetve ügyleteire irányuló ellenőrzési és adótervezési feladatok elvégzésére koncentrálódik.

Egy adótanácsadó segítségét minden vállalkozásnak érdemes igénybe vennie, ugyanis a cég tevékenységére szabott adótanácsadással lehetséges csökkenteni az adóterheket, mégpedig úgy, hogy az a hatósági ellenőrzések során is megállja a helyét, hiszen figyelembe veszi a jogi lehetőségeket és korlátokat. Az adótanácsadás csökkenteni tudja az esetleges hibákból eredő kockázatokat és a hatósági szankciókat is, tehát mindenképp érdemes igénybe venni ennek lehetőségét.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az adótanácsadás iránt, válassza Ön is cégünket, a Pro Legal Kft.-t! Nálunk biztos kezekben lesz az adózással kapcsolatos összes folyamat, ami vállalkozását érintheti, és biztos lehet abban is, hogy kihasználhatja az adózásban fellelhető összes lehetőséget. Ha szeretne többet is megtudni az adótanácsadásról, keresse fel a honlapunkat, amit a www.prolegal.hu címen érhet el!

Amennyiben kérdése lenne az adótanácsadással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36 70 933 2346-os, vagy a +36 20 414 3498-as telefonszámokon, illetve a hegedus@prolegal.hu e-mail címen!