Vállalkozás

Postafiók biztosítás

postafiók biztosítása

Sok cég számára okoz komoly gondot a postai ügyintézés, mivel a rengeteg munkahelyi teendő mellett már nem jut elegendő idő és energia arra, hogy a postán álljunk sorba. A postafiók biztosítása azonban megoldhatja ezeket a problémákat, ahogy egy erre szakosodott vállalkozás teljes körű postai ügyintézési szolgáltatása is képes levenni a terhet a cégvezetők válláról.

postafiók tulajdonképpen a levelek és egyéb postai küldemények összegyűjtésére szolgáló “hely”. Amennyiben egy postafiók biztosítását kérjük egy ezzel foglalkozó cégtől, az vállalja, hogy a postán érkező küldeményeinket fogadja, átveszi és megőrzi, amíg mi át nem vesszük azokat. Ennek hatalmas előnye, hogy nem kell aggódni az esetlegesen eltűnő küldemények és a rendszertelen időpontokban megérkező postai kézbesítés miatt, hiszen mindig a rendelkezésre áll a biztosított postafiók, valamint egy ezzel foglalkozó ügyintéző, aki felügyeli a küldemények átvételét, és intézi a velük kapcsolatos feladatokat.

Ha a fővárosban, vagy annak vonzáskörzetében szeretné a teljes körű postai ügyintézést egy komoly tapasztalattal rendelkező csapatra bízni, válassza cégünket, a Portó Budapest Kft.-t, és postafiókot is biztosítunk vállalkozása számára! Gördülékenyen végezheti a munkáját, és nem kell aggódnia egyetlen levél, vagy csomag miatt sem, hiszen mi biztonságosan és rövid idő alatt kézbesítjük mindet, ráadásul kedvező áron teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Nyereményakciók lebonyolításával, és direct mail szolgáltatásokkal szintén foglalkozunk, amennyiben erre is szüksége lenne. Keresse fel a www.porto.hu címen megtalálható weboldalunkat, és tájékozódjon szolgáltatásainkról, valamint árainkról!

Kímélje meg magát a sorban állástól, vegye igénybe teljes körű postai ügyintézési szolgáltatásainkat, és mi postafiókot biztosítunk cége részére! Amennyiben szeretne bennünket választani partnerének, vagy kérdése lenne, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-239-3971-es telefonszámunkon, vagy a porto@porto.hu e-mail címünkön!