Kereskedelem

Tárolja és szállítsa áruit a munkaterületének megfelelő műanyag raklapokon!

Gyakran okoz gondot a nagy mennyiségű áruk tárolása és mozgatása? Hatékony megoldást keres az átláthatóbb raktározás és az egyszerűbb szállítás érdekében? A műanyag raklapok sokat segíthetnek. Különböző típusú eszközökhöz juthat hozzá, így munkaterületének megfelelően választhat. Nagy teherbírásuknak és különböző méretüknek köszönhetően bárhol felhasználhatók.

A különböző iparágakban elengedhetetlen az áruk átlátható, biztonságos tárolása, valamint a gördülékeny, minél gyorsabb szállítása. Minden területen, többek között a nagy tisztaságot igénylő környezetben is kiváló ötlet a műanyag raklapok alkalmazása. Ezek az eszközök számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek a fa raklapokkal szemben. Érdemes a következőket kiemelni:

 

  • Kiválóan ellenállnak a nedvességnek és a penésznek.
  • Probléma nélkül tárolhatók kültéren.
  • Biztonságos megoldást nyújtanak.
  • Könnyen tisztíthatók.
  • Raktárban és árukezelésben is használhatók.

Költségkímélő megoldásban részesülhet, ha cégünktől, az Alfa-Plast Hungary Kft.-től rendeli meg a megfelelő mennyiségű műanyag raklapot. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezet védelmére, így eszközeink nagy része újrahasznosított műanyagból készül. Különböző műanyag raklapok közül válogathat, egymásba rakható, egyutas és többutas, közepes vagy nagy teherbírású, higiénikus termékek állnak rendelkezésére. Tekintse meg széles kínálatunkat, és tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról a www.alfaplast.hu internetes oldalunkon!

Végezze munkáját könnyebben és hatékonyabban, vegye igénybe Ön is a műanyag raklapokat! Nézzen körül nálunk, és jelezze nekünk, hogy pontosan milyen eszközre van szüksége a műanyag raklapok széles típusválasztékából! Beszerzés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket bátran elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a 06-1-239-9373-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az alfaplast@alfaplast.hu e-mail címünkre, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!